Daalder *

Fine dining in the center of Amsterdam

Team with a mission

Om zijn gasten nog meer te betrekken, kunnen ze tegenwoordig het kook-spektakel volgen vanaf hun plek aan de bar

Hartje Jordaan Amsterdam

Chef Dennis Huwaë stond tijdens zijn werkend leven vooral aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. Dit niveau beviel hem prima, maar Dennis wilde meer. Zijn wens was om op datzelfde topniveau te koken, maar dan zonder de bijbehorende plechtige sfeer en stijve bediening. Hij zocht een plek, waar iedereen durft binnen te stappen en waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Dennis heeft deze plek gevonden in Restaurant Daalder en is er sinds 2016 chef en mede-eigenaar.

In het Daalder van nu doet Dennis er nog een schepje bovenop. Om zijn gasten nog meer te betrekken, kunnen ze tegenwoordig het kookspektakel volgen vanaf hun plek aan de bar.. De gasten krijgen tijdens het eten dus letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. 

Over Dennis

Ieder jaar worden de 100 beste chefs ter wereld uitgeroepen door The Best Chef Awards. De chefs worden voornamelijk gekozen door de culinaire top zelf. Vervolgens beoordelen de collega’s elkaar op basis van hun persoonlijkheid, talent, ervaring en groei. De 100 chefs met de hoogste scores worden uiteindelijk opgenomen in de Top 100 van The Best Chef Awards 2020.

Vorig jaar was Dennis ontzettend blij met een plek in de top 300, maar dit jaar veroverde hij plaats 96. “Ik ben ontzettend trots en voel enorm veel waardering voor mij als persoon en voor wat wij met Daalder aan het neerzetten zijn. Het is een te gekke prestatie van het hele team.” Aldus Dennis Huwaë.

Klein restaurant. Hoog nivo koken.

Contact

Daalder Amsterdam

Postjesweg 1
1057 DT, Amsterdam

Follow Daalder online