MOS Amsterdam *

Gelegen op het uiterste puntje van het IJdok

Egon van Hoof

Umami, Spaanse en Japanse inspiratie

Spectaculair aan het IJ

Gelegen aan het IJ met een schitterend uitzicht op het water en aan de overkant de ADAM-toren en EYE, is het uitzicht van MOS Amsterdam ronduit spectaculair. De mooie internationale gerechten van Egon van Hoof zijn dit ook. Hij is geïnspireerd door de Japanse en de Spaanse keuken en houdt van umami en verrassende combinaties Het menu van MOS Amsterdam wisselt elke vijf tot zes weken. Met het centraal station vlakbij, een parkeergarage en een citymarina op het terrein is het restaurant uitstekend bereikbaar met auto, OV, de fiets en zelf per boot.

Over Egon

De in Amstelveen geboren en getogen Egon van Hoof (1979) verdiende zijn strepen bij Ron Blaauw** en Aan de Poel** (Stefan van Sprang). Sinds 2015 is hij patron cuisinier van MOS Amsterdam, een gastronomische hotspot die uniek is qua setting, beleving, ligging en interieur. De intentie was om gewoon een leuke zaak neer te zetten, met lekker eten en goede service. Een plek waar de gast zich verzorgd voelt. In die opzet is MOS Amsterdam meer dan geslaagd. Binnen anderhalf jaar werd het bekroond met een Michelinster.

Al binnen anderhalf jaar een Michelin ster

Contact

MOS Amsterdam

Jdok 185
1013 MM Amsterdam

Follow MOS Amsterdam online