Restaurant Fred **

eerlijke gerechten met 2 sterren in Rotterdam

Fred Mustert

Mijn kookstijl is gebaseerd op de klassieke Franse cuisine

De meeste voldoening haal ik uit het werken met schaal- en schelpdieren

Restaurant Fred opende de deuren in 2008 en kreeg een ster in de Michelingids 2010, gevolgd door een tweede in de gids 2014. Daarvoor had Fred Mustert al ruim 20 jaar op sterniveau gekookt in andere zaken. Fred Mustert: “Mijn ambitie voor de komende jaren is het gezonde bedrijf te blijven dat we zijn en nog een stapje beter te worden in wat we graag doen: onze gasten verwennen. Ondanks dat er veel op me afkomt blijft mijn focus op het restaurant, waar ik nog steeds dagelijks kook, geassisteerd door mijn trouwe rechterhand Nicolas Belot. Ik vind het heerlijk om mijn gasten te verrassen en om samen met het team elke avond weer tot een mooie prestatie te komen. Ik ben gezond en heb de wilskracht, dat zorgt vanzelf voor de continuïteit.”

Over Fred

‘Ik ben in 1964 geboren in Gouda, woon in Oostvoorne, maar ben gek op Rotterdam. 
Als je de weg weet, is het een heel fijne plek. Een werkstad. No nonsense.’

Lekker eten is me thuis niet met de paplepel ingegoten. Pas tijdens mijn opleiding leerde ik wat genieten is. Daar ontdekte ik hoe graag ik in de keuken sta en hoe heerlijk ik het vind om te experimenteren. Om nieuwe, spannende combinaties te ontdekken. Het meeste heb ik in de praktijk geleerd.

Moesjes of poeders kom je bij ons nauwelijks tegen op je bord.

Contact

Restaurant Fred

Honingerdijk 263-265
Rotterdam

Follow Restaurant Fred online

Photo credits: