Atelier

Casual Chique in Gulpen

Hans Kinkartz

Wordt geroemd en gewaardeerd door vele collega's.

Van spijkerbroek tot smoking

Restaurant Atelier is gevestigd in een oud kleermakersatelier aan het dorpplein in het Limburgse Gulpen. 
In dit historische vakwerkhuis tref je een moderne industriële inrichting aan. Stoere, natuurlijke materialen en linnen op tafel.
Oftewel: ‘casual chique’. Van spijkerbroek tot smoking – zoals het een voormalig kleermakersatelier betaamt – iedereen is er welkom.
De kookstijl van chef Hans 
Kinkartz is klassiek modern met een wereldse touch. Gastvrouw en sommelier Ellen Kinkartz heeft naast klassieke wijnen, ook vernieuwende biologische en biodynamische wijnen geselecteerd voor de wijnkaart. 
 

Over Hans

De kookkunst van Hans wordt door vele collega’s geroemd en gewaardeerd. Zij verbazen zich erover dat Atelier tot nu toe qua ster door Michelin is overgeslagen! Desondanks is Michelin lovend over het restaurant: Een bezoek aan het stijlvolle Atelier van Hans Kinkartz is altijd een spannende beleving. Waar gaat de vakkundige chef nu weer mee uitpakken? Hij houdt van innoveren en aarzelt niet om onalledaagse smaken samen te brengen.

Ook organiseert Atelier regelmatig speciale avonden bepaald door de seizoenen met 
themaals  bijvoorbeeld asperges, kreeft en wildEnkele keren per jaar wordt vrijwel de gehele menukaart gepresenteerd in 10 amuses, om al het lekkers uit de keuken te proeven. 

Thema avonden met asperges, wild en kreeft

Contact

Restaurant Atelier

Markt 9
6271BD Gulpen

Follow Restaurant Atelier online