Villa La Ruche

al jarenlang bij de culinaire top

Marko Karelse

Van afwashulp in truckers-café, tot chef in top-restaurant

Onderscheidende smaken

Restaurant Villa La Ruche in Voorburg ligt in de driehoek tussen Leidschendam, Rijswijk en
Den Haag en behoort al jaren tot de culinaire top van Nederland.
Onderscheidende smaken van verse en lokale ingrediënten, worden op een originele manier gepresenteerd in Villa La Ruche en perfect gecombineerd met mooie wijnen.
Chef-kok Marko Karelse en zijn team zorgen ervoor dat de gerechten bij elke seizoenswisseling een nieuw en frisser jasje krijgen. 
Zorg ervoor dat je de signature dishes niet mist, zoals de exquise kalfshaas met
gerookte eidooier, truffel en aardappel of oesters met champagnesaus en verse kruiden.

Over de chef

Als voorzitter van JRE Nederland (Jeunes Restaurateurs de Europe) stimuleert Marko Karelse
jonge culinaire ondernemers om een eigen restaurant beginnen. Zelf had hij die droom als jongeling ook.

In zijn jongere jaren had hij de tijd van zijn leven als keukenhulp in een
truckerscafé in Spijkenisse. Hij wist zeker dat hij op een dag zijn eigen restaurant zou
openen. Chef Marko studeerde aan de koksvakschool in Rotterdam. In zijn laatste jaar liep
hij stage bij Restaurant Villa La Ruche in Voorburg, waar hij de kneepjes van het vak leerde.
Restaurant Villa La Ruche is de plek waar hij op 19-jarige leeftijd als leerling begon en na de nodige omzwervingen nu chef-kok en eigenaar is. In 2009 vroeg hij zijn partner Erica om mee te
helpen in het restaurant en sindsdien is zij de gastvrouw van Villa La Ruche.

Mis de signature dishes niet

Contact

Villa La Ruche

Prinses Mariannelaan 71
2275 BB Voorburg

Follow Villa La Ruche online

Photo credits: