De Lindenhof

de varende chef

Martin Kruithof

Een oase van rust

De Lindenhof

Giethoorn is méér dan alleen het Venetië van het hoge Noorden. Voor culinaire liefhebbers is een bezoek aan De Lindenhof een must stop.  Het twee sterrenrestaurant met mooie hotelkamers, verassende suites én twee superstrakke guest lodges (in de moestuin) staat al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland.

Gelegen in een oase van rust, in Giethoorn Noord, maar op loopafstand van het toeristische dorpscentrum is het er zowel in de zomer én winter genieten. Je komt hier om verwend te worden en dat voel je vanaf het moment dat je de deur van de historische herberg binnenstapt.

Over Martin

Samen met zijn vrouw Marjan de Jonge en hun team zorgt patron cuisinier Martin Kruithof ervoor dat iedere gast zich meteen thuisvoelt. Een bezoek aan De Lindehof is meer dan alleen dineren en/of slapen, het is een totaalbeleving. Martin Kruithof is zelf het best te omschrijven als no nonsense, recht door zee, open naar zijn gasten toe en gemakkelijk in de omgang. Maar hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. In Culinair opzicht is hij altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en koestert hij grote liefde voor lokale producten. Sinds kort mag hij zich ook “Palingambassadeur” noemen.

Gastvrijheid en genieten

Contact

De Lindenhof

Beulakerweg 77
8355 AC Giethoorn

Follow De Lindenhof