Kasteel Heemstede *

Sterrendiner in een prachtig kasteel

Ollie Schuiling

Supertrots op nieuwe ster

Uit de as herrezen

Het oorspronkelijke gebouw werd rond 1645 als buitenverblijf gebouwd. Na een bewogen verleden brandde het in 1987 vrijwel geheel af. Uiteindelijk werd in 2002 de restauratie definitief afgerond en kwam er een fine dining restaurant in dat jarenlang, tot 2019, een ster bezat. 

Chef en ondernemer Ollie Schuiling, is supertrots op de in 2021 opnieuw behaalde ster. Genieten van de heerlijke smaken, bereid door Ollie en zijn creatieve team, kan binnen in het mooie intieme gewelf of bij mooi weer op een prachtig terras grenzend aan de bijzonder fraai aangelegde tuin.

Over de chef

Ik ontmoet veel gasten die graag willen weten wat het verhaal is achter de ingrediënten die ik gebruik. In mijn keuken is alleen het beste goed genoeg.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen heb ik inmiddels jarenlange relaties met mijn leveranciers opgebouwd. Zij weten precies wat ik wil en wat mijn eisen zijn, ze weten ook wat ze niet moeten brengen. We staan op dezelfde manier in het leven, we delen dezelfde ideeën over smaak en kwaliteit. Zoiets moet groeien, tijd geeft het smaak en intensiveert de kwaliteit.

Jarenlange relaties met leveranciers

Contact

Kasteel Heemstede

Heemsteedseweg 20
Houten

Follow Kasteel Heemstede online

Photo credits: