in den Doofpot

In den Doofpot in Leiden met eigen aanlegsteiger

Patrick Brugman

streeft stiekem Michelinster na

Met terras én  aanlegsteiger

Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt, een rijksmonument uit 1653, in 1997. Al snel werd het restaurant zo populair dat de behuizing te klein werd. Al na twee jaar later het belendende pand erbij betrokken. Een grondige renovatie   volgde waarbij een aantal een authentieke details zoals de schouw, het plafond en het glas in lood weer in ere werden hersteld. Vandaag de dag is het restaurant een vaste waarde voor fine dining liefhebbers. Met terras én  aanlegsteiger vanwaar met de eigen boot van het restaurant ook culinaire vaartochten worden georganiseerd. Een unieke beleving!

Over de chef

Sinds 2014 is Patrick Brugman de Chef de Cuisine van restaurant ‘In den Doofpot’. Hij leerde het vak geleerd in diverse (sterren)zaken in het land en was  toen klaar voor het échte werk.  De ambitieuze chef die  stiekem uiteindelijk een Michelster nastreeft zwaait de scepter over een jonge getalenteerde brigade van 5 koks die continu op zoek zijn naar verrassende smaakcombinaties, de mooiste en lekkerste ingrediënten en noviteiten op culinair gebied. Zijn stijl van koken is te omschrijven als innovatief doch ingetogen, met respect voor natuurlijke smaken.

Klaar voor het échte werk!

Contact

in den Doofpot

Turfmarkt 9
Leiden

Follow in den Doofpot online

Photo credits: