Zeezout *

Visrestaurant bekroond met Michelinster

Patrick van het Hart

Uit de school van Herman den Blijker

Bij Zeezout klopt het allemaal

Visrestaurant Zeezout – gevestigd in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam – bestaat sinds 1998. Dit jaar echter kwam, toch nog onverwacht, de Michelinster. Voor een visrestaurant best wel bijzonder. Bij Zeezout klopt het dan ook allemaal, mooi gelegen aan De Maas, mét terras, mooie gedekte tafels, gewoon gezellig en ongedwongen én natuurlijk hele lekkere visgerechten gekookt door het team van Patron Cusinier Patrick van het Hart. Van het Hart komt uit de school van Herman den Blijker waar hij toen ook al mee hielp een ster te koken in diens toenmalige restaurant De Engel.

Michelin over Patrick

Chef Patrick stond al met 12 jaar en 14.9 groot op een krat in de keuken om aardappelen te schillen en te snijden. Om uiteindelijk van Michelin een ster uitgereikt te krijgen De motivatie van Michelin: “Of je vis nu gerookt of gemarineerd is, in een tempurabeslag of ravioli, in een zoutkorst of met tartaarsaus, bij Patrick ’t Hart weet je één ding zeker: hij kookt alleen het beste dat de zee te bieden heeft. Met pure, zoute smaken in zijn originele creaties, stelt de enorme ervaring van deze chef hem in staat om met een breed scala aan technieken te spelen”.

Het beste wat de zee te bieden heeft

Contact

Zeezout

Westerkade 11
3016 CL Rotterdam

Follow Zeezout online

Photo credits: