Rantree *

Het panoramarestaurant Rantrée in Dormio Resort Maastricht

Ralph Hermans

Uitkijkend over de Maastrichtse binnenstad

Een culinair hoogtepunt

Wie wil er met zo’n mooi uitzicht nou niet proeven van de keuken van Ralph Hermans? Op de 8e verdieping van het hotel in het Dormio Resort op de Dousberg, uitkijkend over de Maastrichtse binnenstad en het Limburgse landschap, bevindt zich Rantree van Ralph en zijn partner Jennifer Silvius.  Het is letterlijk en figuurlijk een culinair hoogtepunt en sinds 2020 beloond met een Michelinster. Ralph laat zich inspireren door de vier seizoenen en maakt gebruik van bijzondere producten uit de regio, gecombineerd met invloeden uit de Aziatische keuken.

Over Ralph

Na de Middelbare Hotelschool begint Ralph bij The Harbour Club. Daarna gaat hij in de leer bij chef Ralf Berendsen van Kasteel Wittem en vervolgens als souschef bij Restaurant l’Atelier in Gulpen. Ralph bouwt gestaag verder aan zijn CV en vervolgt zijn carrière  bij Toine Hermsen en de Belgische sterrenzaak Kristalijn. In 2014 opent hij  samen met zijn partner Jennifer Silvius Rantree.  De klassieke keuken vormt voor hem de basis. Klassiek en modern weet hij feilloos te verbinden. Door zijn eigentijdse benadering, creativiteit en wereldse blik proef je de geheel eigen signatuur van deze chef.

Bijzondere producten uit de regio

Contact

Rantree

Het Wilhelmus 1
6216 GK Maastricht