Tante Kee

Kaag eiland Met het pontje naar Tante Kee

Raymond Reeb

Indonesische roots

Verscheidenheid aan lokale zeevruchten,

Op een steenworp afstand van Amsterdam en Leiden ligt in de Kagerplassen het mooie
Kaageiland. Omzoomd door water vind je restaurant Tante Kee.
Pak het pontje (24/7) vanaf Buitenkaag en daar met één van de mooiste terrassen van
Nederland aan het water krijg je direct dat typische vakantiegevoel. Maar ook in de
wintermaanden is het meer dan goed toeven in het prachtig verbouwde modern ogende
restaurant, dat ook bekend staat om zijn mooie Michelin Bib Gourmand menu’s. Het
restaurant biedt een verscheidenheid aan lokale zeevruchten, regionale gerechten met een
authentieke twist, en een uitstekende wijnkaart door de sommelier van het restaurant.

Over de chef

Als kind brengt chef-kok Raymond Reeb vele uren door in de keuken bij zijn Indonesische
grootmoeder en tantes. Hier begint zijn passie voor koken. Hij leert het vak op een
bakkersschool en vervolgens op een koksopleiding. Als leerling loopt hij stage bij diverse
toprestaurants. Na vele omzwervingen, krijgen Raymond en zijn partner (tevens
gastvrouw, Kim Edwards) de kans aangeboden om restaurant Tante Kee over te nemen. En
daar hoeven ze geen twee keer over na te denken. Samen beginnen ze aan een groot
gastronomisch avontuur en zetten Tante Kee met succes op de culinaire kaart. Zijn liefde
voor de Franse keuken bracht hem in het verleden voor inkopen ook regelmatig naar Parijs,
om daar verse producten in te kopen. Maar tegenwoordig zoekt Raymond het ook vooral in
de regionale producten. De keuken is Frans met af en toe een Oosters accent.

Idyllisch gelegen terras aan het water

Contact

Tante Kee

Julianalaan 14
2159 LA Kaag

Follow Tante Kee online

Photo credits: