Herberg 'Onder de Linden*'

Sterrenrestaurant in Groningen

Steven Klein Nijenhuis

Finesse en verrassing

Fine dining in een rijksmonument

Een roadtrip naar het Noordoosten van ons land is niet compleet, zonder een bezoek aan ‘Herberg Onder de Linden’, het één sterren restaurant in Aduard op slechts 10 minuten rijden afstand van Groningen.
Onder de vaste klanten dus uiteraard veel Groningers, maar ook opvallend veel gasten uit het hele land én het buitenland die er speciaal voor “omrijden”.
Overnachten kan ook in één van de vijf comfortabele kamers die het fraaie rijksmonument, een typisch Groninger boerderij uit 1735, rijk is. 

Over de chef

Michelin over Steven:

“Herberg Onder de Linden is een huis van vertrouwen. De Michelinster prijkt hier al sinds 1992. Steven Klein Nijenhuis nam het restaurant in 2016 over en gaf het een nieuwe boost. Hij decoreerde dit rijksmonument met nog meer stijl – de luchter is grandioos – en creëerde een warm herberg
 gevoel. De chef geeft zijn eigen draai aan de culinaire traditie van het restaurant. Zijn Aziatische invloeden zorgen voor finesse en verrassing. Technieken zoals pekelen en het subtiele gebruik van smaakmakers als sambal geven lokale producten een extra dimensie. De umamismaken zijn verbluffend.

Verbluffende umamismaken

Contact

Herberg Onder de Linden

Burgemeester van Barneveldweg 3
9831 RD Aduard

Follow Herberg Onder de Linden online

Photo credits: Lionatwork