Bougainville *

Ster met uitzicht op De Dam

Tim Golsteijn

Executive chef van hotel Twenty-Seven

Al meteen een hit

BNer’s , Internationale artiesten en filmsterren hebben hun weg naar Bougainville al gevonden. Het restaurant van het meest luxueuze boetiek hotel van Amsterdam Twenty Seven was al meteen na de opening een hit en binnen een jaar goed voor een Michelin ster. En dat onder leiding van de jonge ambitieuze executive chef Tim Golsteijn met aan zijn zijde keukenchef Dorus Floris. Het restaurant met aangrenzende cocktail heeft een magnifique uitzicht op De Dam en ademt pure luxe uit.

Michelin over Bougainville

“Warme stoffen, luxueus design en bronzen tinten komen er samen in een decor dat intiem en romantisch is. De keuken van Tim Golsteijn trekt de lijn van raffinement door naar het bord. Westerse en oosterse smaken verenigt hij met een zeer eigen creativiteit. Deze chef is technisch onderlegd en kookt met gevoel. De krachtige smaak van ingrediënten als Thaise groene kerrie en za’atar kruiden laat hij probleemloos balanceren met fijne Franse aroma’s.  Een bezoek aan Bougainville is een boeiende ontdekkingstocht. En die wordt nog spannender dankzij de geweldige vondsten van de sommelier”.

Geweldige vondsten van de sommelier

Contact

Bougainville

Dam 27
1012 JS Amsterdam