The Lemontree

AN EXPERIENCE TO REMEMBER

Deventer

Klaar voor een culinaire avond zoals je nog nooit eerder beleefd hebt?

Samen komen we verder

Valentijn Bergers is de jonge eigenaar én chef van restaurant ‘The Lemon Tree’ in Deventer. Midden in de zaak popt een citroenboom uit de grond. Flinterdunne glazen staan op handgemaakte houten tafels. De bar is pikzwart en stijlvol. The Lemon Tree is een restaurant waar de beleving centraal staat. Hier bestel je niet vanaf een menukaart maar schotelt de chef zijn lievelingsgerechten aan je voor. Al een paar maanden na de start in 2019 werd The Lemon Tree gekozen in de lijst met toprestaurants van Nederlandse nieuwkomers van het jaar!

Chef "Valentino"

Online, op mijn privé-Facebook en Instagram, ben ik Chef Valentino. Daardoor denken mensen vaak dat alleen maar in de keuken sta. Dat klopt niet helemaal. Kevin Schlaman is de chef de cuisine van The Lemon Tree. Mijn rol in het restaurant is zorgen dat de visie, mijn droom nageleefd wordt. Niet alleen in de keuken, ook in de bediening, de keuze van de wijnen en in de moestuin die we hebben. Ik ben eigenaar, ik heb altijd heel veel ideeën en mijn team gaat er dan mee aan de slag.

Als een gast zegt, dat lust ik normaal niet en zou ik nooit hebben gekozen, maar ik vond het toch echt top!” Dan word ik echt gelukkig.”!

Contact

The Lemontree

Grote Poot 1
7411KE Deventer

Follow The Lemontree online

Photo credits: www.lvffood.com