AIM

Gelegen aan de Loosdrechtse plassen

Wessel Ruijmgaart

Heeft liever geen Michelinster

Restaurant AIM

De liefde voor goed eten, uitstekende wijnen en genieten in fijn gezelschap zijn de basisingrediënten bij AIM.

Gelegen aan de Loosdrechtse plassen, op nog geen 20 minuten afstand van Amsterdam en Utrecht, zorgt het team van AIM ervoor dat u van creatieve gerechten en een fijne service wordt voorzien. Zo bent u er een heerlijke middag of avond écht helemaal tussenuit.

Niet alleen is AIM warm en luxueus ingericht, de locatie met een riant terras direct gelegen aan de Loosdrechtse plassen past perfect binnen de ontspannen sfeer die de AIM belevenis compleet maakt.

Over Wessel

Onder leiding van Chefkok Wessel Ruijmgaart wordt het internationale menu elke twee weken gewisseld. Door zijn jarenlange ervaring bij o.a. Restaurant Aan de Poel** in Amstelveen en De Kersentuin in Amsterdam zet hij samen met het AIM-team de meest verrassende en waanzinnige gerechten voor u klaar.

Vinoloog Latoya Ruijmgaart combineert de gerechten graag met bijpassende wijnen voor een optimale smaakbeleving. Alle wijnen die in arrangementsvorm bij het menu aangeboden worden, zijn ook per glas te bestellen. De AIM wijnkaart is met veel liefde en zorg samengesteld en bestaat uit klassieke, bekende, nieuwe en verrassende wijnen.

Elke twee weken een compleet nieuw menu

Contact

Restaurant AIM

Veendijk 1A
1231 PB Loosdrecht

Follow AIM online

Photo credits: Corina van Manen / Food Love Stories