Codium

Bruisende fine dining in Goes

Wouter Kik

Geniet van zijn gasten

Bruisend karakter

Voordat hij zijn eigen restaurant Codium in het Zeeuwse Goes opende, was Wouter jarenlang keukenchef van de Kromme Watergang ** en daarvoor was hij o.a. werkzaam bij Inter Scaldes***.
Niet bepaald de minste zaken van Nederland. In 
Codium kan hij zijn passie voor koken met verse producten helemaal kwijt. Hoewel Kik er absoluut niet van houdt om in de spotlights te staan – “ik sla dicht als ik zo’n volle zaal zie” – geniet de Zeeuwse chef er echt van als hij zijn gasten een prachtige avond kan bezorgen.

“Geld interesseert me niet. Ik wil mijn gasten voor een schappelijke prijs in de watten leggen”. 

Over de chef

Wouter heeft door de jaren heen zijn eigen kookstijl ontwikkeld.
”Ik word geïnspireerd door de vele Zeeuwse geuren en smaken. Deze combineer ik met smaken uit andere landen, om zo tot de mooiste gerechten te komen met veel kleur en diepgang. Ik heb altijd geweten dat ik mijn eigen restaurant zou openen in Zeeland, maar dan wel in een stad als Goes. Het is gelegen op de Vlasmarkt, een rustig plein midden in de stad. Restaurant
Codium symboliseert de mooie keuken uit Zeeland, maar vanwege het bruisende karakter, zou het ook zo in Londen kunnen staan.”
  

Zeeuws, maar toch anders

Contact

Codium

Vlasmarkt 6
4461 CW Goes

Follow restaurant online

Photo credits: