Chef Erik Tas – ‘T Ganzenest 

CHEF ERIK TAS

Chef Erik Tas van ‘T Ganzenest in Rijswijk verzorgt voor ChefsTaste dit jaar de home delivery van de NYE Dinner Box!
Vijf heerlijke gangen om met je gezelschap van te genieten, terwijl jullie aftellen tot 2022.

Je ontvangt van ons duidelijke instructies om iedere gang feestelijk te serveren als een pro. Hoef jij verder alleen nog maar champagne te openen en sterretjes af te steken!

Bestellen

Alle menu’s worden door de chefs vers gemaakt. Bestellen kan daarom tot twee dagen voor de gewenste bezorgdatum. Je kunt vanaf twee menu’s bestellen. Uiteraard is meer ook mogelijk.

Bezorgen

Om te zorgen dat alle producten hun topkwaliteit behouden, bezorgen we met gekoeld transport. Bewaar ook thuis de complete box of de losse ingrediënten in de koelkast.

Bereiden

Bijzondere bordjes maak je in een handomdraai. In elke box zitten uitgebreide instructies waarmee je in een handoomdraai als een ware chef zelf een fine-dining-menu op tafel tovert.

Genieten

Kaarsen aan en genieten maar! In je eigen omgeving met je eigen favoriete wijn en zonder reistijd of parkeergedoe kan jij voortaan gerechten van chefs uit heel Nederland ontdekken. Enjoy!

Landelijke (gekoelde) bezorging

 Woon je in Groningen en wil je kennis maken met de smaken van een bijzondere chef uit Limburg? Geen probleem.  Met een dinerbox komt het restaurant naar je toe. Gekoeld geleverd voor een unieke culinaire beleving in je eigen huis. Hoef je ook niet te discussiëren over wie de BOB is.

Regelmatig een andere chef

 Op ChefsTaste.nl komt de culinaire top van Nederland samen. Regelmatig koken er nieuwe chefs een speciaal menu voor jou met prachtige fine-dining-gerechten, zodat je kennis kunt maken met hún unieke signature. 

Sweet memories

En heb jij door een restaurantbezoek in het verleden hele goede herinneringen aan een bepaalde chef? Dan is de ChefsTaste dinerbox een hele mooie gelegenheid om culinaire herinneringen op te halen. Samen met je geliefde of met meerdere vrienden of familieleden gezellig bij jou thuis.