Parkheuvel **

culinair met 2 sterren in Rotterdam

Chefs Erik & Juliën van Loo

Zo vader, zo zoon...?

Erik's keuken

Als kok moet je in een gerecht duiken. Iedere smaak die je proeft, verwerk je zodat deze er in het gerecht maximaal uitkomt. Met als streven dat je niet méér in je mars hebt om het smaakvoller te maken dan dit. Koken is smaak neerzetten, daarmee geef je iets van jezelf weg.

Nu mijn zoon Juliën na een jaar in Sydney te hebben gewoond, weer terug is in Nederland, staat hij als mijn rechterhand en als Creative Chef in onze keuken. Juliën staat voor een jonge generatie succesvolle chefs die compleet toegewijd zijn aan hun werk. Hij wil zijn vaardigheden constant verder ontwikkelen. Met oog voor de nieuwste trends in de gastronomie brengt hij klassiek en modern samen.

Over Julien

Ik ontmoet veel gasten die graag willen weten wat het verhaal is achter de ingrediënten die ik gebruik. In mijn keuken is alleen het beste goed genoeg.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen heb ik inmiddels jarenlange relaties met mijn leveranciers opgebouwd. Zij weten precies wat ik wil en wat mijn eisen zijn, ze weten ook wat ze niet moeten brengen. We staan op dezelfde manier in het leven, we delen dezelfde ideeën over smaak en kwaliteit. Zoiets groeit, tijd geeft smaak en de kwaliteit intensiveert.

In mijn keuken is alleen het beste goed genoeg

Contact

Parkheuvel

Heuvellaan 21
3016GL Rotterdam

Follow Parkheuvel online

Photo credits: www.lvffood.com