de Bloemenbeek

Internationaal gerenommeerd Landhuishotel

Matthijs Mulder & Michel van Riswijk

Een dynamisch chefs duo dat applaus krijgt

Twentse authenticiteit

De Bloemenbeek bestaat al meer dan 50 jaar, onder leiding van Raymond Strikker, de tweede generatie uit de hotelierfamilie. Oorspronkelijk gebouwd in 1906 als boerderij met schenklokaal en herberg/pensionfunctie. Onder de familie Strikker is het uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd landhuishotel, gelegen op een 5 hectare groot landgoed met een toprestaurant, bekroond met 1 Michelinster en een SVH meesterkok in de keuken. 
Ondanks alle moderniseringen, straalt De Bloemenbeek nog steeds een nadrukkelijk Twentse authenticiteit uit en dat zal ook nooit veranderen.
 

Over de chef

De Bloemenbeek heeft de luxe dat ze twee chefs hebben die de smaak van het restaurant bepalen. Matthijs Mulder is chef van het * restaurant van De Bloemenbeek. Michel van Riswijk, executive chef, is al 30 jaar aan het landgoed verbonden.: De essentie van een kok is dat je gerechten zo maakt dat het qua smaak in je geheugen blijft hangen. De presentatie, de geur, de smaak. Alle zintuigen betoveren. En ja, dan krijg je het applaus, de beloning”.

In 2021 was De 
Bloemenbeek al tien jaar bekroond met een Michelin ster.
 

Smaak moet in het geheugen blijven hangen

Contact

Landhuishotel De Bloemenbeek

Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte

Follow restaurant online

Photo credits: