FAQ & Contact

FAQ

Onze FAQ beantwoord de meest voorkomende vragen. Jouw vraag niet gevonden? Vul dan het contactformulier in. Wij streven ernaar binnen  24 uur contact met je op te nemen.

De Chefs Delivery, komt binnenkort beschikbaar. Wil je op de hoogte gehouden worden, geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over onze webshop? Of denk je dat jouw mooie producten ook in de webshop thuishoren? Neem dan contact met ons op.

Een ChefsTaste dinerbox voor je relaties, je medewerkers of online (hybride) event. Ben je op zoek naar een bijzondere catering of een evenement op maat?

Vul even het formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.

 

Lijkt het je leuk om partner te worden van ChefsTaste? Of heb je andere leuke ideeën over een mogelijke samenwerking? Laat ons dit weten via het contactformulier.

Wil je meer weten over de mogelijkheid om een top chef met catering te boeken bij jou thuis, op de zaak of een bijzondere locatie?

Bericht ons even via het formulier we nemen z.s.m. contact met je op over de mogelijkheden.

Ook als je voor een groot gezelschap een ChefsTaste hebt besteld en je wilt een chef die het voor je bereid, serveert en alles weer opruimt!

Algemene vragen

De initiatief nemers:

Erik Dercksen
Creatief ondernemer en adviseur. Levensgenieter
Lyan van Furth
Food photographer of the year ('19/'20/"21) Ondernemer, foodie.
Alain Alders
SVH meesterchef, culinair ondernemer en adviseur